Herkese iyi geceler dilerim, geçen hafta rutin olarak R10 gezintimi yaparken @Gracious; yani Hasan abinin "Niche Blog" ticaret konusunun indirimine denk geldim. Öğrencilere özel bir indirimdi, konuyu baştan sona inceledim ve gerek yorumlar, gerekse Hasan abinin iletişim kalitesi çok hoşuma gitti ve hizmeti bende öğrenci indirimi ile satın aldım. Konuda da belirttiği tarih aralığında araştırma yaparak bana "keyword"'ü vermeden analiz ekranının resmini attı. Üstelik attığı analiz ekranında anlamadığım her yeri tek tek ne anlama geldiğini ve neden o şekilde olduğunu anlattı. Eğer istemiyorsan başka bir keyword bulalım dedi, fakat benim çok hoşuma gitti ve ilk bulduğu keyword ile niche blog serüvenim başladı. Üstelik domain önerisi ve diğer tüm site kurulumu, site içi ayarları gibi işlemleri kendi yaptı/yardım etti. Sonraki adımın makale girişleri olması ve ingilizcemin yeterli seviyede olmamasından dolayı makale hizmetinide Hasan abiden almak istedim, çünkü Whatsapp ve r10 üzerinden saat kaç olursa olsun paket içeriğine bile dahil olmayan hizmetlerin sorularını cevaplamaktan kaçmıyordu. Kendisi ile ortalama 4-5 aylık makale anlaşmasıda yaptık, kendiside öğrenci olmamdan dolayı +1 aylık hediye makale hizmeti vereceğini söyledi Niche sektörü ile alakası olmayanlar içinde güzel bir pdf ayarlamış onuda tarafıma iletti ve içerisinde gerçekten değerli bilgiler yer alıyordu. Önümüzdeki süreç makalelerin siteme girişi ve ilerleyen aylarda hayırlısı ile adsense başvurusu yapmak olacak. Her şeyden önce sizin gibi birini tanıdığım için çok mutluyum, ticaretin ne demek olduğunu bilen nadir kişilerdensiniz @Gracious; teşekkür ederim.