Merhaba,
Forumda daha önce adıma teşekkür konusu açılmıştı ancak ilk defa bir teşekkür konusu açıyorum.
Detaylarını belirtmeyeceğim bir konuda bana sanaldan, hatta reelden dost olarak gözüken ama aslında dost olmayan hiçbir insandan fayda ve destek olmamasına rağmen
@kaantemiz; 16 yaşında bu kardeşim yardımcı olduğu ve harbi adam olabilme vasfını yerine getirmiş bir insan olmasından ziyade,
şu kurumsal üyelik aldığını duyurduğu konuda etiketlediği üyelerden birisiyim, beni bir dost meclisinde görüşünü lafta bırakmayarak 'sanalda başlayan sanalda biter' genellemesini çürütecek nadir bir davranış sergilediği için kendisine en içten dileklerimle can-ı gönülden teşekkür etmek istedim.
Bizzat kendisine söylemiştim. Ama buraya da bunu yazmazsam olmaz;
Sen 16 yaşında olan bir insansın. Ancak 36 yaşında olup bir baltaya sap olamamış insanlar tanıdım. 26 yaşında olup baba parasıyla geçinen, 20'li 30'lu 40'lı yaşlarında olup dostluğu ve insani kavramları yerle yeksan olmuş, ticari ahlakı olmayan nice insan gördüm ve tanıdım. Sen yasalar karşısında 2 yıl daha çocuk olabilirsin. Ama nitelik ve adamlık olarak kesinlikle öyle değilsin. Hep böyle kal kıymetli kardeşim.
Aramızda 13, 14 yaş var ama sen beni bir dost olarak kendine yakın sınıflandırarak öyle gördüğün için, dostluğun için teşekkür ederim. Her zaman bir dost ve gerekirse de abin olarak benim de senin yanında olacağımı bil, iyi ki varsın.