Adsense ile gelir elde etmek hem uzun hem uğraştırıcıdır. Aylık 500 liraya da gerek yoktur.
Teşekkür ederim bilgilendirme için hocam.
Hocam bütcenizi arttırma şansınız varsa ilk ay olarak diyorum bir oyun yada size pasif gelir getirecek mobil uygulamaya yönelmenizi tavsiye ederim zaten 500 tl ayırma şansınız varmış bunu reklama verirdim. Size daha çok kazandıracak bir gelir kapısı olur. Forumda benden daha iyi tavsiye verecek arkadaşlar var bütün fikirleri tartmanızıda öneriyorum.
Mobil uygulama konusunu dikkatimi çekti özel mesaj atıyorum hocam size.
Adsenseden pasif gelir elde ediyorum. Bunun için dikkat edilmesi gereken belli başlı faktörler var. Öncelikle site içeriğinde gereksiz çok fazla yazı olması demek, çok fazla kazanç elde edileceği anlamına gelmiyor. Yazılarınızın iyi sayılabilecek konumlarda olması gerekiyor. TBM, kelimelerin aranma hacmi, rakipler gibi unsurların tamamıyla da bir şekilde içli dışlı olmanız gerekli. Ve en önemlisi de, alan adı otoritesi. Alan adı otoritenizi kalıcı, kaliteli bağlantılarla arttırmanız gerekiyor. Alan adı otoriteniz düşük olursa eğer, yayınlayacağınız yazılar rakiplerinize göre çok daha geride yer alabilir. Tüm bunların yanında tabi ki iç SEO konusunda da girişimlerin en iyi şekilde yapılması, özgünlüğe, anahtar kelime dağılımlarına ve kaliteli içerik yazımına dikkat etmek gerekiyor.
Oldukça karmaşık geldi. YouTube a yatırım yapmak ya da girmek daha cazip geldi şu an.