peganet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Roubaix tarafından mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. Avrupa ve TR için en düşük ping ve en iyi ara bağlantılara Almanya lokasyon sahip.

OVH tercih sebebimiz sadece Volumetrik DDoS koruması yüzünden. OVH nin iç ve dış network hızları zaman zaman böyle sıkıntıya sokuyordu ama bu kadar performans kaybı daha önce hiç yaşamadım. Stabil hat olarak kesinlikle Hetzner tabi ki fakat orada Volumetrik DDoS koruması için defalarca Herzner ile görüşmemize rağmen bize döndükleri cevap "Bütün sunucularınızı 100Gbps bir havuzda toplayalım" şeklinde oldu. 10Gbps port alındığında çoğunlukla 1Gbps porta göre daha hızlı devreye girsede tam anlamıyla istediğimiz gibi sonuçlar alamamaktayız. O yüzden Hetzner tarafına bu şekilde bir yatırım yapmıyoruz. Yurt dışı kaynaklı farklı ISP ve Veri merkezlerinden de 10Gbps port hizmeti alıyoruz fakat Layer 4 Firewall paneli olmadığı için vede istediğimiz kuralları yazdıramadığımız için bizim için yine problem oluşuyor.

Fransa da aktif bir sunucunuzda speedtest yapıtığınızda 1Gbps hattınızı verimli kullanabiliyor musunuz ? Özellikle Upload için soruyorum.
Bulgaristan, İtalya lokasyonlar da tercih edilebilir aslında. Almanya'da bazı verimerkezleri 10G simetrik hatları gerçekten sorunsuz sunabiliyor, ön tarafa da kendi donanımlarımızı yerleştirebiliyoruz.

Tabi ben genelde online.net kullanıyorum, gerçekten stabilite ve korumayı bana sunabiliyorlar. Leaseweb de iyi ama nispeten pahalı.