Aynı sorunu ben de 2 sene önce yaşadım, Amazon'dan satın aldım 4tb ve 7-8 ay sonra bozuldu disk.
Geri yolladım, disk kurtarma + değişim + üzerine indirim kuponu tanımladı Amazon bana.
Ondan sonra bırak 2'yi, 1 Tb üzerini bile kullanmıyorum
Geçmiş olsun
Çok teşekkürler hocam, aynı şekilde garantiye gönderme şansımız var fakat garanti de haliyle veri kurtarma yapmıyor sadece cihazı yeniliyor bakalım 1-2 ay daha bekleyeceğim duruma göre en kötü cihazı sıfırlatıcam.
Geçmiş olsun.
Verileriniz değerliyse bunu her zaman en az 2 farklı fiziki diskte tutmanız gerekir.
Veri kurtarma maliyeti her zaman ortalama bir harddiskin onlarca kat fazlası tutar.
O yüzden yedekleme en az fiziki 2 hard disk ya da fiziki hard disk artı bulut yedekleme şeklinde tutulmalı.
Çok teşekkürler hocam, verilerin değerliliği noktasında çok elzem bir durum yok. Haklısınız yedek tutulması gerekiyordu o noktada da şirketin daha önceki sorumlusu bu konuda çok esnek davrandığı için düzeni sağlayamadık diyebilirim. Tabi bu konuda bir günah keçisi bulmamızın veya belirlememizin de hiç bir şekilde faydası yok bunuda biliyorum

Sütten ağzı yanan misali bundan sonra ne kadar süt ve süt ürünü varsa üfleyerek yiyeceğiz