orgyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam google kayıtlı numara bir süre değişmiyor geri kurtarmayı deneyin kayıtlı bir cihazdan
gmail şifremi google geri verdi. Nasıl oldu anlamadım. Hatırladığınız son şifreyi kendileri mi yeniledi acaba bilmiyorum. Daha önce hatırladığınız son şifreyi kabul etmemişti. Belki de çalan kişi verdi. Çünkü hesabı adsense ile birlikte aldım ama youtube hesabımdan saçma sapan bitcoin canlı yayını açmış Spamdan dolayı galiba youtube kanalımı kapattı.

Kanalım da aynen bu yazıyor.

"
Bu hesap, YouTube Topluluk Kuralları'nı ihlal ettiği için kapatıldı.
"
Youtube ile iletişime geçtim. Bana geri verecekler mi veya kanalımı açacaklar mı bilemeyeceğim.

Gönderdikleri mesaj aynen aşağıdaki gibi buradan sonra ne yapmam gerekiyor. Tavsiyeleriniz nedir. Şimdiden teşekkür ederim.

"Böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüz. Hesabınızın güvenliğinin ihlal edildiğini düşünüyorsanız lütfen hemen bu formu gönderin. Formu hemen doldurmanız, hızlı şekilde önlem almamızı sağlayarak destek erişimini kaybetmenizi önleyebilir. Ekiplerimiz bu bilgileri kullanarak sorunla ilgili incelemeyi başlatacak. Sürecin her adımında sizi bilgilendireceğiz. "