Geleceğin teknolojisi bu, admin panelleri ortadan kaldıracak veya çok az şey için admin panel olacaktır, herşey sürükle bırak ve regexle ilgili yere zaten yüklenecektir, hibrit bir özelliği vardır hem dosya veya medya kütüphanesi hem de web sitesidir, içinde bulunan resim görüntüleyici, html,txt,php,css,js,asp ve bir çok çeşidi okuyan pdf görüntüleyen açılır tasarım ve işlevide bana aittir, sitede hazır olarak, jquery, jquery.zoom.min (sadece yakınlaştırma için), jquery-ui kullanılmıştır class_upload.php vardır ancak resimler optimize edilirken çok sayıda olunca sunucu gücü gerektiğinden kullanılmamıştır onun yerine php.org da bulunan class_resize kullanılmıştır yani optimize butonu ile yükleme sonrası küçük ve orta resimler oluşturulur.
Yapılacak çok iş var ömürde geçiyor sürekli teknolojide değişiklikler oluyor ancak en önemli kısmı atlattığımı düşünüyorum başlangıçta 2 sene önce sadece veri tabanı şeklinde çalışıyordu ve çoklu alanla dosya yükleniyordu ancak şimdi, hem dosya hem klasör sürükle bırakla yükleniyor ayrıca webden resim alabilyor youtube video adıyla birlikte alabiliyor eklenen pcden videolar mouse ile üzerine gelince oynatılır veya çift tıklamayla oynatılır şekli var dosyalar klasörler aynı gözüktüğü gibi sadece Türkçe karakterli hali orjinal dosya adı olarak veri tabanında tutulurken mesela çay oluyor cay.png bi daha yüklersen boyut farklıysa cay-2.png oluyor, mümkün olduğunca ftpden bakınca aynı dosyaları aynı klasörde aynı isimle bulmayı amaçladım. tabi 255 karakter sınırı alt alta onlarca kez inince pcde de hata veriyor yüklemiyor zaten, yani böyle konular var üzerinde çalışılacak ama nerdeyse yüksek işler için gayet uygun gözüküyor sayfalama özelliği sayesinde sayfa yüküde inebiliyor. ama pcde olmayan güzel özelliklerde var mesela zip farklı klasörlerden dosya klasör seçip zipleyince en son bulunulan klasöre zip yapıyor hepsini indirip zip açarken klasör yollarını alma dersen hepsini tek klasöre yüklüyor böyle ilginç şeyler var
https://www.youtube.com/watch?v=JkIvQxvq_RY