oflibaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir konuya açıklama getirmek isterim. Okuyan arkadaşların yatırım yapmadan önce dikkate almasını öneririm. Arkadaşın yazdığı mesaj içerisinde Samsung ve Binance'nin desteklediği terimi genelde yanlış anlaşılabiliyor.

Binance sadece borsada listeleme yaptı, herhangi bir sponsor ya da destekleme söz konusu değil. Binance her sene onlarca coinin listeyelip sonra delist ediyor ve adını bile kimse duymuyor.
Aynı şekilde Samsung tarafından desteklendiği kelimesi de yanlış anlaşılmasın. Sadece samsung blockchain walletlarda bulunuyor. (Şuan var mı bilmiyorum). Samsung blockchain wallet içinde de onlarca farklı coin bulunuyor.

Bu tür projeler piyasaya pazarlanırken geçmiş yıllardan beri aynı taktik yapılıyor. Samsung gibi firmalar sanki sponsor olmuş ya da destekçi gibi gösterilmeye çalışıyor ama alakası bile olmuyor.
Proje iyi ya da kötü yorum yapmak istemiyorum. Çünkü detaylı araştırmadım. Ama dediğim konuları yatırım yapmadan önce dikkatli incelemenizi öneririm.
Hangi proje olursa olsun, whitepaper okunmadan, ekip araştırılmadan yatırım yapmayı doğru bulmuyorum. Partnelerinden örnek verirken amacım "ponzi" gibi gelir geçer yanılgıların önüne geçmekti. Samsung konusunda net bilgiye sahip değilim, fakat binance sadece listelemek ile kalmayıp, ronin ağından ücretsiz token alışverişi, oyun ile ortaklaşa etkinlikler de düzenliyor. Binance gibi faaliyet gösteren firmalar, literatürde partner olarak geçiyor.