Ayken adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, yaklaşık 35 kurumsal firmaya 120 ye yakın personel hizmeti sağlamaktayız, her firma için kişi başı özel fiyatlandırma mevcut. Tüm yönetim ve hesaplama işlemleri manuel olarak yürütülmekte, sistemi otomasyona dökmek adına aşağıda ki ihtiyaçlarımıza yönelik bir script yada program ihtiyacı bulunmakta.

Başlangıç olarak aşağıda ki ihtiyaçlarımız bulunmaktadır, daha sonraki süreçte oluşabilecek ihtiyaçlara göre ekleme yapılabilir.
  • Müşteri tanımlama ( vergi no, vergi dairesi, adresi, telefon numarası, çalışılan kişi başı tutar )
  • Personel tanımlama ( ad soyad, telefon, adres, agi bilgisi, ücret bilgisi, profile evrak yükleme, işe giriş tarihi, işten çıkış tarihi )
  • Müşteri profiline tanımlanan personelleri listeleyebilme
  • Tanımlanan personeller için aylık olarak puantaj çalışılan gün sayısı girebilme
  • Müşteri profiline tanımlanan çalışanların aylık hesaplanan gün sayısına göre çalışılan fatura tutarı hesaplayabilme
  • Müşteriye kesilen faturaları sisteme yükleyebilme, mümkünse mail olarak iletebilme
Özel mesaj gönderildi