Sermayesiz Sanal Ürünler Satarak Para Kazanma Eğitimi;
Eğitimi Alan Kişi Sınırsız Bir Şekilde Anlamadıklarını Sorabilir Ve Yardım Alabilir Dilerse Uzaktan Bağlantı İle Yardım İsteyebilir 😊
Eğitimde Öğrenilecek Bazı Başlıklar;
Sosyal Medya Hesap Toptancısı Olmayı Öğreneceksiniz
E-pin Satışları Ve Oyun Satışlarından Toptancı Olucaksınız
Hiç Merak Ettiniz Mi Bu Oyun Anahtarlarını Sağlayan Tedarikçiler Nerden Alıyor Diye Satıyor İşte Bunların Tedarikçilerinden Ürün Aldığınız Zaman Nasıl Nerde Satabileceğinizi Öğreneceksiniz,
Eğitim Aslında Sermaye Gerektirir Ufaktanda Olsa Bu Eğitim Ücretini Düşük Tutup Sizlere Bu Eğitime Vereceğiniz Ücretin Belli Kısmını Sizden Almayıp Bunu Bu İşe Yatırmanızı Sağlıycağım Yani Kısacası Sermayesiz Başlıcaksınız Bu İşe,
Ben Çok Ürün Sattım Ama 1 Tane 2 Tane Değil Topluca Örneğin 500 Tane İnstagram Hesabı , 1000 Tane Facebook Hesabı 400 Tane Dolap Hesabı Böyle Böyle Hesaplar Satıp Gelir Elde Ettim,
Sizede Bu İşten Para Kazandığım 3-4 Örnek Ürün İle Örnekler Gösterdim,
Kısacası Tedarikçiler Yurt Dışında Rusyada Almanyada İtalyada Yaşayan Kişilerdir,
Bunun İçin Biraz İngilizce Bilseniz Yeterlidir,
Ödemeleri Yapmak Kolaydır Ordan Alıp Türkiyeye Satmak En Kazançlısıdır.
İsteyen Kişilere En Çok Satabilecekleri 10 Ürünü Ayriyetten İnceleyip Gönderebilirim
Fiyatlandırma;
Sadece 5 Kişiye Satılacaktır.
Sadece İlk Alan Kişi Mehmetçik Vakfına Dilediği Tutarda Bağış Yapıp Dekont Atar İse Ona Öyle Sağlıyacağım,
Diğerlerine Satılacak Tutar 40 TL