Herkese iyi forumlar. Günlerdir süren bir tartışma var, bu sayfa kısıtını çözen arkadaşların bir gün sonra sistemleri hiç bir işe yaramadığını gördük, “method” sattığını ifade edenler deli miktarlarda paralar istiyorlar. Bu başlık hiç bir amaçla ticaari bir amaç gütmemektedir.

Başlıkta belirttiğim gibi, elimden geldiği kadarıyla destek olmaya çalışırım 3 tane üretimi farklı olan hesap türleriyle denemesini yaptım (ads,bm) hesaplarıyla %75-%80 oranıyla net aktife düştü reklamlarım.

Bu şu demek değil.. Sizin hesaplarınızda kesin işe yarar.. Böyle birşey yok, hesaptan hesaba değişkenlik gösterdiğini düşünüyorum. Belki de bugün bulduğum yöntemim yarın işe bile yaramayacak, bunların hepsini başta belirteyim, ama hiç bir şekilde bu başlık altında bir TL bile kâr güdülmeyecektir.

Sorunu yaşayan arkadaşlara any desk ile bağlanıp çözüm yoluna beraber bakacağız, onların hesaplarını test edeceğiz. Eğer ki sorunu aşabilirsek ne mutlu bize. Herkese iyi forumlar diliyorum, bu konunun altından ulaşırsanız, müsait vaktimde bağlantıyı kurarız.