Siz bize gösterilen ve eğitim alan kadro kısmına dayarak değerlendiriyorsunuz. Ondan yanılıyorsunuz Hocam. Çünkü siber eğitim de veriyorlar artık ama ana ekipleri arkaplanda gizli.
Şunu hatırlatmak isterim, dünyanın en iyi e devlet sistemlerinden birine sahibiz ve bunu korumak hiçte kolay değil. Yada canın sıkılınca, İsrail, Çin sitelerini hacklemek, Arabistan bankasını hackleyip mesaj vermek, bunlar kolay değil.
Serkan bey ve diğer arkadaşlar gerginlik yaratmanın yeri ve zamanı değil görüldüğü gibi stabil bir üslup ile devam edicek gibi de değil bu nedenle yanlış anlamazsanız herkes kendi fanatizmini kendi hayal dünyasında yaşasın lütfen aksi taktirde tatsızlık ve aksiliklerin çıkması kaçınılmaz olacaktır ve forumda bunun yaşanmasını katiyen istemeyiz değil mi
Muzip yaklaşım ile 1. Not: AYT mevzusu gerçekten moderatör dahil bir çok kişinin mimiklerini oynatmıştır öyle ki çenem düşmek üzere.
Dipnot: AYT fanatiği olmanız şuan gerçekten kimseye katma değer sağlamıyor aynı şekilde size de bir artısı olduğunu düşünmüyorum bu nedenle bunu bu kadar derinleştirmenin ve birbirinizin kalbini kırmanın anlamı yok sükunetinizi koruyun lütfen