ibrahimozell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba bir kaç gündür codeigniter işi yaptırmak için araştırma içindeyim ancak fiyatlar bana aşırı pahalı geldi sanki sıfırdan yazılım yaptırır gibi fiyat söylüyorlar 4,5 parça iş için en az 1.800 tl çekiyorlar. Milletin ya karnı tok yada ne koparabilirsem o diyor sanırım.

Yaptırmak istediklerimi alta yazıyorum gerçekten bunların hepsi 1.800+ tl yapar mı ve 10 gün falan sürüyor mu çok merak ettiğim için soruyorum.

MADDELER
  • Site İçi Bildirim ve Onay Kutusu
  • Paytr ve Netgsm entegrasyonu var sadece eksik kısımlarını tamamlama
  • Sepete eklerken ajax ile eklenmesini isteme yani sayfa yenilenmeden
  • Shopier entegrasyonu
Sizin fikriniz nedir fiyatlar yüksek mi yoksa normal mı ?

Not : php codeigniter işlerimi uygun fiyatla yapabilecek biriyle bir çok iş yapacağım lütfen herkesi milyoner sanmadan fiyat veriniz.

Bir PHP Developer'in ortalama olarak aylık maaş'ı 7 - 12 bin tl bandındadır. Ortalama olarakta bahsettiğiniz iş 7 - 10 gün arasında sürer. Api entegrasyonları kolay bişey değil. Hatalar alınabilir, çözülmesi süre alabilir. Aylık freelance çalıştığı için, KDV + yıllık %24 gelir vergisi. Düşününce ucuz bile fiyat vermiş Freelancer olarak çalıştığı için en az aylık 15k - 20k arasında kazanması lazım ki giderlerini ve maaşını çıkardıktan sonra kâr elde edebilsin.

Bu yüzden milletin karnı tok gibi bi cümle çok yanlış. Siz alışmışsınız 50 100 liraya iş yaptırmaya, biraz fiyatlar yükselince insanlara yok karnı tok yok ne koparabilirsem gibi saçma cümlelerle yargılıyorsunuz. Adam yıllarca uzmanlık edinmiş, sana gelip 300 500 liraya mı yapacağını sanıyordun? Napsın bu adam yıllarca emek vermiş, dil öğrenmiş gidip şirkette aylık 7-8bin liraya çalışmak varken 10günlük işe 500 lira isteyip aylık 1500tl para mı kazansın?

Bide buraya konu açıp destek bekliyorsunuz, ayıp. İnsanların emeğini, yaptığı işi küçümsemeyin. Diyorsanız ki fazla pahalı, öğrenin kendiniz yapın paranızda cebinizde kalsın.