AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam konsept ile alay ve de ilgili konuyu etkileyecek durumlar da art niyetli insanlar her zaman var ve olacak, sizden tek ricam durum hakkında bu denli saçma sapan eleştiri yapan vatandaşları konudan ve de kendinizden engellemek. Ben büyük bir heyecanla durumu bekliyorum. Sizin bu projeniz bence dillere destan bir durum ortaya koyabilir, onca maaşlı çalışan vatandaş var, en azından bir ek gelir olur da evlerine tek ekmek yerine bundan sonra 3 tane ekmek götürebilirler. İçiniz rahat olsun hocam konunuz aşırı derecede ihtişamlı ve de durum hakkında tek bende değilim, bir çok arkadaşım var konuyu sukûnetle takip eden, siz bizleri düşünün saçma sapan eleştiri yapanları sallamayın bile dikkatiniz dağılmasın gereksizce hocam.

Saygılar... 🙏

Ne eğitim satacağım nede başak bir prim kasacağım. Dek dertim insanların ek gelir sağlayabilecekleri şeyleri kanıtları ile anlatmak.

Bütçesi olmayan , işsiz veya öğrenci kardeşlerimiz için inan yardımcı olmakistiyorum.

Senelerdir uyguladığım yöntemleri uygulayarak nasıl sıfırdan veya 30-50-60 lira ile ay sonunda 1-2k arası kazanç sağlanır göstereceğim.

Tabiki saçma salak yorumlar gelecek ama ben bu işlemleri anlattığımda bu insanlarında faydalanacağını dşünmek moralimi bozuyor. O yüzden tek tek pm atacağım özel olarak.Başka yapacak birşeyim yok.Hem eleştirip hemde taktiklerimi kullanırsalar olmaz.