DostWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Destek hız konusunda bir problem görmedim. Hızlı bir şekilde yanıt veriyor çalışanlarınız. Ama gördüğünüz üzere çok yanlış ya da alakasız ya da çözüme odaklı olmayan, sanki otomatik cevaplar veriyorlar.. Hadi ben anlıyorum bu işlerden. Ya karşılarındaki insan bu işlerden anlamayan birisi olsaydı? O kadar işi yokuşa sürdüler ki ben bile bir süre sonra pes etmek zorunda kaldım

Yani sonuç olarak benim NS lerimi sistem save yapmıyor. Verin biz halledelim diyebilirlerdi ya da şöyle şöyle yaparsanız olur diyebilirlerdi. Halen ısrarla mesleki terimlerle beni oyalayıp durdular maalesef ve çok üzüldüm açıkçası. Sonuç olarak sorunu kendim çözdüm birkaç deneme sonunda.

Teşekkür ederim duyarlılığınız için.
Nameserver değiştirilemiyor olması çok sık rastladığımız bir hata olmadığı için ve alt nameserver da işin içinde olduğu için arkadaşlar konunun alt nameserver ayarı ile ilgili olduğunu düşünmüşler ve konuşma buna göre ilerlemiş. Nameserver değiştirilememesi gördüğümüz bir olay değildir, registrar taraflı anlık arıza olmuş gibi görünmektedir.