KuleliAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eğer İstanbul’daysanız Yedpa’ya gitmenizi öneriyorum. Yedpa devasa büyüklükte ger arabanın parçasını bulabileceğiniz bir yer. Ben tüm parçalarımı oradan toplamıştım. İnternette olmayan ürünler orada olabiliyor. Sadece gidip Opelci bulmanız gerekiyor.
Zaten yedek parça satanlara da burdan gidiyor ürünler.
Bakayım hocam teşekkür ederim.

Tzian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yedek parçacıyım fakat bende de çıkmadı. sanırım yan ürün kodu sitede ki. orj. kodu varsa bakabilirim.

https://www.hizliresim.com/i90vnm5
Şase no versem bakma şansınız var mı acaba? Teşekkürler hocam.

xAsAx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
astra k clup ve astra k team wp grupları var hocam oralara sordunuz mu bende araç sahiibiyimde
Facebook ve Instagram üzerinde bir bakayım gruplara mantıklı. Teşekkür ederim.

saydek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çıkmacılara bakmalısınız ikitellide sanayide çıkmacılar var bir bakın derim
Bazı sanayi bölgelerine baktım da buraya bakmadım. Teşekkürler hocam bakacağım.

WhySakaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam acaba pompacı nasıl takmayı unuttu? Benzin istasyonuna tekrar gittiniz mi? Olmazsa akşam 18:00 gibi sanayiye gideceğim parçacılara sordurayım eğer olursa sizlere dönüş yapayım hocam
Hocam hep araba içinde olduğumuz için ya da gidip kart ile ödüyoruz. Genelde bakmıyoruz yani taktı mı takmadı mı diye.
Büyük ihtimal böyle bir şey oldu. Son aldığımız yere sorduk ettik ama yok.

SinemBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3D baskı yapan bir yer bul, durumunu anlat, illaki birisi yardımcı olur. Özellikle elinde kapakla gidebilirsen taratıp 1-2 saate verirler. ( başka arabadan ödünç alıp)
Evet bu benimde aklıma geldi de yapılabilir mi diye düşündüm. Ama son çare bu sanırım.. Teşekkürler hocam.