aliağa yolunda da traktör çıkmıştı aynısını yaşamıştım hızım da yüksekti en soldan en sağ şeride sonra en sol şeride geri dönüp öyle kurtarmıştım. Durmamın imkanı yoktu. İnsanlar dikkatsiz çok ve kafaları çok dalgın
Maalesef hocam. Size de geçmiş olsun.
O dayı da korktuğu hem gaza basıp hem de ayakları ile motoru desteklemesinden anladım. Fakat kazadan mı korktu ben sağa çektim ondan mı bilemem.
Bana kalırsa çay bardağının tabanı kadar altına kaçırdı.
Düşünme şansım olsaydı büyük ihtimalle ona çarpardım. Karşı şeride geçip masum birine, kendime ve yanımda oturana zarar vereceğime büyük ihtimalle ona çarpmak tercihim oldurdu durma şansım olmadığı için.
şey olabilirmi acaba manisa bildiğim kadarıyla tarım yeri fazla trafiğe çıkmadıklarındandır diye düşündüm. geçmiş olsun bu arada.
Sağolun hocam.
Onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Bir kesim var. Ölmeyi bayılmak zannediyor. Sinyal yakınca yol onundur algısında. Yol üstünlüğü, gelen var mı yok mu önemli değil o kesim için. Sinyal verdiyse herşey hakkı olarak düşünüyorlar.
Köylü ya da şehirli farketmiyor.
Maalesef insanlar çok garip, sinyal vermeyip yola atlayan mı dersin ehliyetsiz motor kullanıp bilinçsizce hareket eden mi dersin ne ararsan var... Daha bu sabah apartmanın önünde park halinde duran arabama vurup kaçmışlar ne diyeceğimi bilmiyorum, vurup kaçanı bir yakalarsam benden çekeceği var.
Geçmiş olsun hocam. Onlarda sinir ediyor insanı. Pek ederken de dikkat etmek gerek. Gerçi park yeri bulmak bile ayrı dert artık