Herkese Merhaba

Pazaryeri yöneticisi olduğum İstanbul Merter'de yer alan kadın büyük beden tekstil firmasında tam zamanlı uzun vadeli çalışmak üzere, beraber çalışabileceğim firma içi kurumsal pozisyonuna dikkat edecek ; İş paylaşımı ve takibi konusunda beni mahçup etmeyecek. ;

- Woocommerce alt yapısına hakim, ürün ekleme ve düzenleme konularında bilgi sahibi. Web sitesini beraber seo alt yapısına göre beraber yönetebileceğimiz. (Başlıklar, içerik, görsellerin doğru girişi ve düzenlenmesi)
- Pazaryerleri ürün yönetimi, ürün ekleme ve düzenlemesini yapabilecek. ( Hatalı ürünler için hızlı reaksiyon alacak, mağaza bannerları v.b konularda bana yardımcı olacak)
- Görsel düzenlemeleri hakkında başlangıç seviyesinde bilgi sahibi
- Türkiye pazaryerleri ürün yönetimi ve yurt dışı pazaryerleri hakkında bilgi sahibi. ( Ürün kartları nebim üzerinden açılmakta, Entegrasyon olarak entegra kullanıyoruz. Ön bilginiz olması yeterli.)
- Ürünlerin arama motoru yapısına uygun olarak kontrolü ve yayınlanması.
- Amazon, Ebay, Etsy yurt dışı web siteleri hakkında ön bilgisi bulunan veya hali hazırda satış tecrübesi bulunan,
- Google ads,İnstagram, Facebook gibi alanlarda reklam çalışması hakkında bilgisi olan
- Eğer mümkünse php hakkında elinden bir şeyler gelen.
Çalışma arkadaşı arıyoruz.

09:00 - 19:00 mesai saatleri arasında

Arkadaşlar not olarak şunu düşmek istiyorum, lütfen bu işi hobi olarak yapan değil, hali hazırda işe hakim geldikten sonra 1 saat sonra hemen entegre olabileceğim birisi ile çalışmak istiyorum.

Lütfen cv lerinizi ; mertihsan@yandex.com 'a iletiniz.

Son olarak, bir faydam olur birilerine diyerek bu konuyu açmıştım. Ancak herhangi bir ücret v.s belirtmeme rağmen ( asgari olmamasına rağmen) nedense ilk olarak aklınıza maaş geldi. Sanırım doğru iletişim yeri burası değil. Konuyu kapatıyorum. Kariyer.net üzerinden devam edeceğim.