Arkadaşlar selam,
Web sitemi yeniletmek istiyorum. Sitenin içeriklerinin olduğu gibi yeni siteye aktarılmasını istiyorum. Seo ile ilgili gereken çalışmaların yapılmış olması önemlidir. Admin panelinin olmasını ve site içerisindeki tüm bilgilerin değiştirilebilir olmasını istiyorum. Özelleştirilmiş bazı tasarımlar olmasını ve sitenin tek düze olmamasını istiyorum. Bu konuda yardımcı grafiker de kullanılması gerekiyorsa makul bir ücret karşılığı destek alınabilir. Sitenin anasayfası, hakkımızda, vizyon, misyon, hedefler, partnerler, personeller, iletişim, haberler, ürünler ve hizmetler sayfaları olacak. Ürünler kısmında yaklaşık 6 kategori ve toplam 100 ürün olacak. hizmetler bölümünde sadece 10 hizmet girişi olacak, kategori olmayacak. Diğer sayfalar genel hatlarıyla klasik tasarımlar olabilir ama basit bilgi gösteren sayfalar olacak. Resimler ve metinler tarafımızca sağlanacak olup, gerekirse veri girişi (kısa bir eğitim almak kaydıyla) tarafımızca da yapılabilir. Hosting ve domain tarafında destek olunacak, anahtar teslim iş istiyorum.
Teklifleriniz için peşinen teşekkürler.
imzamdan tarafıma donus yaparsanız hemen yardımcı olurum hocam