Nasıl ki Rizespor'un ilk golü faulse , Galatasaray'ın attığı son gol , pozisyon başlangıcından itibaren faul.. Beşiktaş - Adana Demirspor maçında yaptıkları , bu maçta yaptıkları ile ( öncesini saymıyorum bile... ) hiçbir zaman iyi hatırlanamayacak bir isim olarak adını altın harflerle yazdırmış oldu hakem.

Bu maç özelinde ( baştan sonra kadar izlemiş biri olarak ) , her iki takım içinde birçok faulü es geçti . Muslera ve M. Muhammed'e ikinci sarıdan kırmızı kartı çıkar(a)madı . ( Ki özellikle Muslera pozisyonuna itiraz edecek '' gerçek futbolsever '' , holigan değil... olacağını sanmıyorum. )

Bu iş/ler böyle giderse bu sene lig çekilmez hale gelir. Anadolu takımı , İstanbul takımı farketmeksizin neredeyse her maçı izlemeye özen gösteren biri olarak , bu sene takımlara karşı yapılan bariz hareketlerden dolayı ligden resmen soğudum. Allah sonumuzu hayır etsin.
Ve en önemlisi...
Sözde '' Futbolun birleştirici gücü '' sloganı ile hareket eden TFF , maç sonlarında olabilecek olumsuz hareketleri ( taraftarlar arası diyalog - kavga , sosyal medya hesapları üzerinden atışma vs. ) nasıl düşünemiyorlar aklım almıyor.