Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar oturdugum daire satıldı.
Eski evsahibi satarsak öncelik sizin diyordu, bizim alt katta oturan kişinin işi bozması sonucu başka birine sattı.
Alan kişi bizimle aynı binada oturuyor ve oturduğu ev babasına ait.
İlk duruşma sonrası şahitleri olduğunu ve eve ihtiyacı olduğunu vs. söyledi (şahitleri bizim 8 senelik komşumuz ve biri eniştesi bir eniştesinin babası) 2. duruşma yakında olacak.
Babasının aynı ilçede 4-5 dairesi var diye biliyorum.
Mahkeme alan kişinin başka mülkü var mı diye tapuya yazı yazdı : yokmuş.
En önemli husussa: Evi ilk aldığında bizim sizin alacağınız haberimiz yoktu vs. diyerek 1.5 sene önce kadar 80.000 - 90.000 kadar fark koyarak bize satacağını söyleyip sonradan vazgeçtiler.
Bizimle hem kira pazarlığı (zam) yapıp hem de 1 sene içinde çık dediler. Tabii ki kabul etmedim, zam zamamı üfe oranını baz alarak zammı kendim yapıp eft yapmaya devam ettim.
Sormak istediğim: whatsapp'dan kredi başvurusu için attığı tapu görüntüsü ve sonrasında babasının ve evi alan kişinin satmaktan vazgeçtiğine dair sms kayıtları telefonumda duruyor.
Bunları delil olarak sunabilir miyim?
Ve ne önemlisi sms ve whatsapp yazışmalarının delil olarak sunulma formatı nasıl oluyor.
Bilgi sahibi arkadaşlar yazarsa müteşekkir kalırım.