TOPLU DOMAİN KONTROL ETME YAZILIMI
Yazılımım sayesinde kolaylıkla toplu bir şekilde domainlerin boş veya dolu olduğunu kontrol edebilirsiniz. Özellikle x tarihte düşecek domainler tarzındaki paylaşımlarda kontrol etmeyi çok kolaylaştırır diye düşünüyorum.
Yazılımın ayırt edici özellikleri
[ + ] Selenium ve benzeri hantal sistemler kullanmaz, son derece hızlıdır. [ + ] Boştaki domainleri veya boşta olmayan domainleri isteğinize göre ayrı ayrı kaydedebilirsiniz. [ + ] Kullanımı pratiktir direkt aç kullan şeklindedir. [ + ] 2 gün garanti süresi mevcuttur. [ + ] Kurulum ve kullanımda tarafımca destek sağlanmaktadır. DEMO Görselleri 
Garanti Kapsamı
2 gün boyunca bir sorun yaşamanız durumunda ücretsiz destek sunup yazılımı düzeltmeye çalışıyoruz, bir sonuca ulaşılamaması durumunda para iadesi yapıyoruz [iadeye proxy ve 2captcha bakiyeleri dahil değildir]. Garanti kapsamına "şu özelliğide ekler misin", "bu benim işimi görmez" gibi söylemler ve kullanıcı hataları dahil değildir. Garanti süresi sonrasındaki destekler için veya yazılımın bozulması durumunda yapılacak yardımlar için ücret talep etmem gerekir. Fiyatlandırma Fiyat: 75 TL
İlk alan 3 kişiye: 50 TL
Kalan: 2/3
REFERANSLAR
Yazılımı aldım çok ilgili ve başarılı birisi. Daha çok ticaretimizin olması dileğiyle..
program alindi tesekkurler.