Arkadaşlar burdan yazayım gören herkese cevap değil ama içimi dökeyim BİR SAYGISIZ OLARAK. Ben bir insanım ve benim de duygularım var beni güzel dil ile uyarmaktan ise kalbimi kıracak birşeyler yapmanız beni üzüyor ben bir aracıyım yok eğer o fiyata olmasa yorumlarda ve özel mesajda yazın lütfen ama sınırları aşacak derecede bana saygısız demek insanlığa sığmaz.
R10'da sevilmek zor, linçlenmek kolaydır. İnsanlara faydanız dokunsa dahi işin ticaretini yapanlar sizi kötüler. Bu platform böyle. Ancak R10 kötü bir yer değil, üyeler acımasız. Verdiğiniz bütçenin bir önemi yok, insanlar basit demenize tepki vermiş. 50 tl' ye site kuranlarda var aramızda sonuçta. 200 de masrafa say 250 tl bütçe ile yapacak muhakkak birileri var aramızda eminim. Kalp kırmak sosyal platformlarda çok kolay o yüzden çok üstelemeyin, ilgilenmeyin.
Şimdi asıl konuya gelecek olursak hata sizde evet, hiç bir iş kolay değildir. Ancak bu şekilde sizi üzmekte bir hatadır. Yanlışı, yanlış ile çözmeye çalışmak elbette en büyük hatadır.
Şimdi bazı durumlar vardır haklıyken haksız duruma düşmek diye... Şahsi fikrim siz haklı çıkmışsınız konuda. Çünkü haklı olanlar kendini haksız hale getirmiş. Uzun lafın kısası boşverin hocam.