Bitcoinin desteğe gelmesini bekliyorum acele etmeden sabırla beklenmeli tek seferlik güzel kazanç olması için. Potansiyeli olan coinleri takip edip onlarında desteğe gelmesini bekliyorum. Vadelide 5-10X arası kaldıraçla piyasa durumuna göre işleme girip destek altına stop koyuyorum. Stop patlarsa bir alttaki destekten alıyorum. Stop patlamaz çıkarsa da stopu arttırarak devam ediyorum. Ağustosta 8.000 TL param vardı şimdi ise 140.000 TL oldu. Short açacaksam da 1x le short açıyorum gidip kaldıracı sona çekmiyorum. Zaten düşüşlerde genelde BTC düşmesine göre altlar %10-20 arası düşüş oluyor. Bu kadarda düşüşten kara geçiyorum.

Ben o zamanlar müsait değildim işlem açamıyordum fakat bir ara BTC 52k dolar ile 30K dolar arasında gezerken arkadaşım 10 bin TL yi short işlem gire gire 125X kaldıraçta sağlam risk alarak tüm parası ile 1 milyon TL civarına ulaştırdı. Ondan sonra 29k dolarda son long işlemini alıp BTC bir anda fırlaması ise 2 ye katladı vadelide 48k dolara dokunmuştu ama long açarken 125x girmedi. O fırsatları kaçırdım işim vasıtası ile tabi ki.

Bu işte kazanmak istiyorsanız eğer ki telefondan değil bilgisayardan takip edeceksiniz. Bir tane kasa toplayın bir kaç hdmi çıkışlı ekranları bağlayın. İşlem açarken bir gözünüz btcde, bir gözünüz tradingviewde, bir gözünüz dünya borsalarında, bir gözünüz borsa haberleri yapan sağlam sitelerde olsun. Onun bunun analizi veya dediği ile coin alırsanız %99 batacak yada şans eseri kazanacaksınızdır.

Yapılan en büyük hatalar ise insanlar stop olmaktan çok korkuyor. Geçen 100.000 TL lik Alice coin aldım çünkü game NFT ler popüler. %3 stop vardı ve BTC salması ile 3000 TL zararla stop oldum. Ama 11 dolardan alıp 15 dolara geldiğinde 14 dolara koyduğum stop ile yine 9 dolardan alarak 14 dolarda sattım. Yani 3000 TL zarar 50 bine stop sayesinde çıkmadı ve hep alttan alıp üstten satarak fazlasını kazandım vs vs. Yani her zaman istediğimiz gibi olmuyor maalesef fakat birden çok haberi aynı anda takip ederseniz düşüşler fırsata dönüyor.