Dostlar bu iki ''insan yavrusu'' tiktok dolandırıcısı, biri 200tl ye aldığı kamuflajı giyerek ''sözde'' vatanseverlik yapıyorken diğeri pkk paçavrasını boynuna asarak terörist gözükmeye çalışıyor. Asıl olay ne peki, bu iki insan müsveddesi aralarında hediye yarışması yapıyor neymiş efendim yarışmayı kazandığı zaman sağdaki şahıs yüzünü açacakmış. Bunlar 2 günde 1 belirli aralıklar ile sürekli yayın açıp her iki tarafın paralarını birlikte afiyetle yiyorlar. Bu olayı zamanında siyasetçiler yapardı şimdi bunlara kaldı. Kamuflaj olayı sadece av teskeresi ve avcılık belgesi olan insanlara verilmeli. 200Tl yi veren kamuflaj giyip istediği her yerde geziyor. Yorumlarda 5 dk, ısrarla ''hediye atmayın anlaşmalı ikisi'' dememe rağmen hediye atan insanlarla dolu

Artık Tosuncuk ve Sülün Osman'a helal olsun diyecek kıvama kadar geldim. 30 dakikada tek tek atılan hediyeleri hesaplayınca 3800TL civarı rakam karşıma çıktı.
Bu ikisini CİMER'e şikayet ettim, 5 dakikanızı ayırıp sizde şikayet ederseniz şikayet çokluğu belki adalet karşısında yer bulur.