Türk - yabancı fark etmeksizin, karşıdaki bir insana memnun edecek bir şey sunarsanız karşılığını alırsınız. Forumda yabancı site tavsiyesi veren arkadaşlar, dövizden dolayı kazandıracağını söylüyor. Ama dikkat ederseniz tutacaklarına dair bir şey demiyorlar, diyemezler de

Türkiye'de tuttaramayacağın bir içeriği global olarak veya farklı ülkede tutturmak daha zordur. Türk olarak arama motorunda arama yaptığında (haber sitelerini ayır) karşına çıkan ilk sonuçlar muhtemelen ihtiyacını karşılayan şeydir. İşte bunu Türkçe içerikte yakalayamadıktan sonra tamamen farklı bir toplumun (yabancı) ne istediğini, nasıl bir şeye ihtiyacı olduğunu nasıl anlayacaksın?
Türkçe sitede, yabancı sitede kazandırır. Döviz açısından bakarsan yabancı içeriklerle daha çok kazanırsın. Ama konu başlığında "tutar mı
" sorunun cevabı bu değil. Türkçe siteye kitle tutturamıyorsan, yabancı sitelerde hiç tutturamazsın.
Özetle; Eti yemeden önce pişirmek gerekiyor. Tabi pişirirken de tadını kaçırmaman lazım.
Bu arada ben acıktım galiba
Yorumunuz icin tesekkurler bana bu ise tekrar sıkıca tutunmam icin buyuk bir gaz oldu birde guzel domain bulabilsem yapisacagim tamda birtek o kaldı tekrar tesekkurler hocam sagolun.