Bundan önce açtığım konuda bazı kişiler dediklerime karşı bir argüman sunmuştu, bazıları okula bırakmayı bile sundu ancak olay öyle bitmiyor işte.

2.5 senedir ne dışarıya çıktım ne keyfe keder bir başka kişinin canını tehlikeye attım. 2.5 senedir maskem ağzımda boş yolda bile maskemi çıkarmadım. Yemeklerimi evden götürdüm, okuldan uzakta öğle arası dışarıda yedim ancak sorun bu değil benim gibi yapmayanlar ve boş önlem adı altında showlaraydı benim sitemim

Şuan karantina altındayım ancak okulda sınıfım bile kapatılmayacak, kardeşim çalışıyordu patronu sakın temaslı kişiler arasında bizim olduğumuzu söyleme demiş(ben söyleyeceğim kimsenin vebalini alamam). İşte böyle bir hayat arkadaşlar boş showlar ve plansızlık yüzünden bu haldeyiz ve halen bunu başarı gibi gösteren bakanlarımız var eğer bunları eleştirmek diğer konuda konuşan kişinin dediği gibi pravakatörlük ise öyle olsun

Kışın kapatıp, yazın açmaya sonra suç sizin diye yüzsüzlük yapmaya devam edin bakalım daha ne kadar edeceksiniz. ))

Okul en güvenli yer (!)

Bahsedilen konumun linki ( bu konuyu açarken covid olayından haberim yoktu.) : Link için tıklayın

Not : Konu linkini sadece savunduğum olayı görün istediğim için paylaşıyorum kimseye en ufak bir kinim yoktur tek kinim buna vesile olanlara 😉

Edit: son 2 haftadır görüştüğüm okul ve kursta olan kişilere ulaştım ancak kimse ne test yaptırmak ne işinden geri kalmak istmiyor şimdi belki covid-19 geçirdiler ve yayıyorlar ama nafile kim umursuyor ki değil mi ???

Edit2: bundan önce açtığım konuda yazan bir arkadaşın sınıfında da corona çıkmış