Konu
Gelirli Pubg Mobile UC Satış Sayfası
02-10-2021, 12:58:49
kesicilker
Kullanıcı Adı :
@pubgucbeyaz
Hesap Takipçi Sayısı :
1.764
Takip Edilen Sayısı :
1
Hesap Kuruluş Yılı : -
Gönderi Sayısı :
202
Mail Durumu :
İlk Mail
Aktiflik Durumu :
Aktif
Hesap İçerik ve Hedef Kitlesi :
Pubg Mobile Oyuncuları. Hesap istatistikleri aşağıya eklenecektir.
Hesap Fiyatı :
2.000₺
1.500₺
Hesap Hakkında Ek Bilgiler :
Sayfayı satma sebebim işe girmem oldu. Askerden geldiğimde maddi destek olması açısından sayfayı almıştım. Şimdi işe başladığım için uğraşmak istemiyorum. Zaten son bir kaç haftadır paylaşım yapmayı bıraktım. Hesaba ait gmail ile birlikte verilecek. Takipçilerin tamamı organiktir. Sayfanın takipçi sayısı az görünebilir ama bunun çokta önemi yok çünkü pubg mobile uc işinde çoğunlukla sabit müşterilerden kazanırsınız. Bizde şuana kadar reklam haricinde sabit müşterilerimizden kazandık. Şuanda yüklemeci olarak çalıştığımız iki kişi var sayfayı alan kişi isterse aynı kişilerle devam edebilir. Bir tanesi 65₺ den yükleme yapıyor diğeri 60₺ den. Sponsorlu reklam ile daha çok kazanırsınız. Birde ödeme yönteminizi sadece havale olarak değil. İninal ve kredi kartı eklerseniz daha çok müşteri kazanırsınız. Birçok müşterimiz kart ile alışveriş yapmak istiyor. Biz kart ile alışveriş için önce shopier kullandık daha sonra shopinexte geçtik. Oradaki satış görüntülerinide alacak olan arkadaşa atabilirim.