VektorMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, wordpresste bir konuda yazılımsal oalrak yardıma ihtiyacım var, belirli bir sayfalar var, bu sayfalarda youtube videoları var, bunları ileri geri almayı devre dışı bırakmak, bu sayfaya geldiğinde mouse kullanımının belirleyeceğim süre ile video süresince yani devre dışı olmasını istiyorum... yine aynı şekilde mobil cihazlar için de öyle. aynı zamanda sekme değiştirdiğinde videoyu başa sarmasını istiyorum ve alt tarafta uyarı kutucuğu çıksın istiyorum, ve bu sayfaya kullanıcımın kaç dakika o sayfada durduğunu videonun hepsini izlemiş mi izlememiş mi görmek bu konusunda takip yapabilir miyim bunu sormak istiyorum. bazı eklentiler var ama yine araştırıyorum. Bu konuda yapabilirim diyen var mıdır.
Tam olabilir diyorum üstüne birşey daha istemişsin. Tamam bu da olabilir diyorum yine üstüne birşey istemişsin. Bu kadar şeyi aynı işlemler için kusursuz bir şekilde yapabilecek birisi var ise hiç kaçırma bence
Dunyaliderimiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mouse Helper diye bi olay vardı hocam embed kısmı yapılabilir videoların hepsi youtube den mi ?
Bu isteklerinin bir tanesini karşılar sadece.