BaRBaRYaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
..
ne mi anlatıyorum, hemen söyleyeyim.
1,5 yıldır pandemide uzaktan ders anlatıyorum. kimlere ders anlatıyorum biliyor musun; oyun oynayanı mı dersin, ***** film izleyeni mi dersin (nerden mi biliyorum; izlerken verdiği tepkiyi sınıf grubuna mesaj yazacağına yanlışlıkla öğretmenlerin olduğu gruba yazdığı mesajdan), dersi açıp tekrar uykuya dalıp hor hor ses çıkaran mı dersin ne ararsan var.

diyorsunuz ya coğu arkadaşım var biz ders çalışıyorduk. siz benim yaşadıklarımı genellememe laf ediyorsunuz ama herkesin kendiniz gibi yaptığını düşünerek asıl genellemeyi siz yapıyorsunuz. sanırım sizin etrafınızda hiç düğün olmuyor, hiç kimse asker uğurlaması yapmıyor, pikniğe - maça - kafeye gitmiyor. Zira bu söylediğim yerlerin hiç birinde MASKE TAK diye bir kişiyi günde 10-15 defa uyaran yok. Oysa ben bu gün AYNI ÖĞRENCİYİ en az 10 defa MASKE TAK diye uyardığımı biliyorum.

okullar olması gereken temizlikde değil derseniz EVET HAKLISINIZ
okullarda yeterli personel yok ve hijyen olması gerektiği kadar değil derseniz EVET HAKLISINIZ
ama düğünler, konserler, kongreler, kafeler, asker uğurlamaları okullardan daha güvenli derseniz buna diyecek lafım yok !!!

zira okullar kapanırsa bu kadar gencin evlerinde ders çalışma olasılığı doların 1 TL olma olasılığından daha düşük.
Hocam sadece bunu okul ile sınırlandırmak için açmadım ki, normal hayatımızda da alınan kararlar ve yapılanlar plansız, gösteriş amaçlı(önlem alıyorlar işte desinler diye) yapılıyor. Evet haklısınız bende genelleme yaptım. Düzgün bir disiplin maalesef yok benimde hocalarım maskesini açıyor ders anlatıyor, çay içiyor sonra geliyor. Herkes bıktı ve bitmesini istiyor bende diyorum ki bunlar göstermelik olaylar ile olmaz işinizi düzgün yapın bu kadar mı aciz bir varlığız cidden zeki diye adlandırılan türe bak yazık cidden yazık.