beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sınıfta yemek yemenin yasak olma nedeninin bir görgü kuralı olabileceğini, yemek kokusunun başkalarını rahatsız edebileceği ihtimalini, sınıfın yemekhane gibi temizliği yapılan bir alan olmadığını düşünmeyi beceremeyenler alınan önleme aşıya bakanlığa laf ediyor.
hayal gücüne bak yetkili birisi de r10 da görecek önlem alacak. zaten bakan yardımcısı da ara ara r10 da takılır geçen wordpress kurdum kendisine.

okullar neden açıldı ?
açılmaması gerektiğini anlayamayan kesim yüzünden açıldı, 3 tane teröristin özgürlük adı altında r10 da yetkili bakanlar dolaştığını düşünen gençleri kandırıp provakasyona sürüklemesin diye açıldı.
açılsın da açılmasının bir hata olduğunu herkes anlasın burnunun altındaki maskeyi yukarı çeksin diye açıldı.

daha da yazarım da neyse şimdi yetkili biri görür falan mazallah.
Hocam sizlerin siyasi yorumları siyaset konularında mevcut ve arada denk geliyorsunuz. Ancak bu kadar güzel kılıf bulabilirdiniz sınıfta yemek olayına

Şuana kadar böyle bir yasak yoktu ve olmadı. Görgü kuralı demek sadece duyar kasmaktan ibaret çünkü görgü demek sadece sınıfta yemek yememek değil sadece işine gelenler bunu savunur.

R10'da bir yetkilinin olacağını yazdığım kısım tamamen bir ironidir ) Onlar genelde Twitter'dan linç yer sonra hatalarını düzeltirler buraya geleceklerini sanmam .

Okulun açılması benim için problem değil ancak alınan önlemler ve ikiyüzlülük yapan karar alanlara haykırışım.

BaRBaRYaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
maske tak diyen kim ?
sağlık bakanı, meb, okul idaresi, öğretmenler
maske takmayan kim ?
öğrenci
...
sosyal mesafeye dikkat edin diyen kim
sağlık bakanı, meb, okul idaresi, öğretmenler
dikkat etmeyen kim ?
öğrenci
...
emin olun her öğrencinin peşine 1 tane öğretmen de taksanız o öğrenci öğretmen yanından ayrıldığı an maskeyi çıkarıyor
......................
sağlığımdan endişe ediyorum bu kadar kalabalıkta ders mi olur diyen öğrenci, yüz yüze sınavlar olmasın değil sınavlar hiç olmasın diyen öğrenci, madem öyle okulu 1 sene donduralım pandemi sonrası kaldığımız yerden devam edelim (ki öyle bir hakkın da var bireysel olarak) diyorsun buna itiraz eden de öğrenci...

12. sınıf öğrencileri okula gelmiyor, staja gitmiyor. arıyorsun oğlum / kızım neden okula gelmiyorsun.
- nasıl olsa geçen sene kapandı bu sene de kapansın diye dua ediyor
.....................
peki tüm bunları yaparken okul kapalı iken bu öğrenci ne yapıyor ?
arkadaşları ile buluşuyor, maskeyi çıkarıp sigara tüttürüyor, güzelce eğlencesini yapıyor, ama okulda virüs var....
O dediğiniz gençler muhtemelen okula bile düzgün gitmiyordur Çoğu okuldan arkadaşım var ve dışarı çıkan hiç görmedim genelde ders çalışıyorduk. İlla vardır gezenler ancak bunu herkese maal etmek yanlış.

İdare, öğretmenler, vb. hepsi bu durumdan bıkmış durumdalar hocam ne anlatıyorsunuz siz? Hayır yani şimdiye dek yazın açıp kışın kapattıklarında anlamanız lazımdı olanları yazın ortadan kaybolan kışları ise bir anda yeniden doğmuş gibi ortaya çıkıp twit atanlar ve suçu bizi yıkanların dediklerini duyduğunuzda anlamanız lazımdı ama neyse...

SlckCftc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
11 gün yogun bakımda yattım suan serviste halen yatıyorumm hayatım boyunca böyle illet görmedim dikkat edin lütfen.
Geçmiş olsun hocam ancak biz uzak dursak bile taşıyıcılar her an aramızda...