Öncelikle yazılacak ve söylenecek çok şey var ancak ben kısa ve öz konuşmak istiyorum.

Bulunduğum lisede ve çevre liselerde coronadan günlük(En az 2 Sınıf) sınıflar kapanıyor ve açılıyor. Ama hemen celallenmeyin virüs 12.sınıflara bulaşmıyor (sınav senemiz olduğu için torpilimiz var &#128526

Gerçekten 2.5 senedir resmen alay ediyorlar bizler ile. Sınıfın içerisinde yemek yemek yasak ancak teneffüste 700 kişinin olduğu kantinde yemek yasak değil ve mecburi. Sınıfta su içmek serbest ama maske çıkarmak yasak(su içine covid bile dokunmaz). Kantinde çıkarmak serbest, kocaman bahçede maske takmak zorunlu...

Ben 2 doz aşısını olan birisi olarak resmen gülerek izliyorum bu alınan önlemleri. Tamamen göstermelik olan bu önlemler yetmiyormuş gibi birde yeni bakanımız sürekli "EN GÜVENLİ YER OKUL, KAPANAN OKULUMUZ YOK (!) " diyerek dalga geçiyor bizler ile. Sen kapatsan, kapanmaz zaten 🤠.

Cidden bu olaylar karşısında sessiz kalamazdım. İzahı olmayan olayın dalgası oluyor işte. Belki yetkili birisi R10'da bu konuya rastlar şu olaya bir el atarlar

Plansızlık had safhada, hepsi show peşinde ancak insanların canını düşünen yok. Bu pandemi ne zaman biter bilinmez ancak bu düzene böyle sessiz kalırsak yazın kafesimizi açarlar kışın kapatır üzerine suçu bize atarlar. (Aşı karşıtı gibi cümleler kurdum biran alakası yok sadece önlemler gerçekten alınsın ve bitsin istiyorum &#128579

HERKES OKULA ŞİMDİ, HAYDİ!

(Ayrıca sizin okulda durumlar nasıl?)
Birde verilen veriler yalan, o şu kadar kapandı dedikleri sınıf sayısı sırf bizim şehrimizde kapanmıştır