Aynen başlıktaki gibi;
Çok saçma bi durum anlatıcam size, bundan bi kaç gün önce okulda 2-3 sınıf kapatıldı korona virüs yüzünden. Bi sınıfta 10 diğer sınıflarda da buna yakın hastalığa yakalanmış kişiler vardı.
Buna rağmen hala hiç bir önlem alınmadı ve okuldaki dersler devam ediyor. Onların derslerine giren hocalarda hala bizim derslere giriyor.
Bizim sınıfta da 4 kişi raporlu okula gelmiyor. Korona virüs testi yaptırdınız mı sorusunu sorduğumda da aldığım cevap "sadece ilaç yazdılar ve herkese covid19 testi yapsak ohooo dediler" oldu.
Bende de covid 19 semptomları 2 gün önce başladı buna rağmen dün okula gitmek zorunda kaldım bugün ise bu semptomlar ağırlaşınca hastaneye gittim covid testi yaptırmak için.
Şikayetlerimi aldılar, sadece 1 gün rapor ve parol dahil 4 ilaç yazdılar. Ne covid testi ne de ona benzer bi şey olmadı. Şaşkınlıkla eve döndüm.
Pazartesi gününden itibaren bindiğim otobüsten girdiğim sınıfa kadar covid yayacağım. UMARIM BUNUNLA GURUR DUYARLAR...
( Gitme diyenler olabilir ama gitmesem hem çok önemli bi senede derslerimden geri kalıcam hem de bu doktorlar 1 gün rapor verdiği için devamsızlıktan çeşitli yerlerden olumsuzluklar doğacak)