Sol coine 550 TL attım günlük 510 oluyor sonra 580 o aralarda gidiyor geliyor takip yapsaydım bir 550 TL daha kazanırdım herhalde
Coinlere karşıyım daha gerçekçi yatırımlar en mantıklısı ülkede 1 günde milyoner olma hayali var zar atmaktan başka birşey değil coin işi çoğu kişi gözümüzle gördük battı.
Şu anda piyasada boğa sezonu gücünü gösteriyor. Gerçek ayı sezonu gelsin, bu cümlelerinizi tekrar konuşuruz
2 haftada tutturduğunuz hedefin yere çalışması sadece bir haber yada bir tweete bakar.
Dikkatli olmakta fayda var.
Elinde sağlam nakit varsa olur. Yoksa elindeki coinlerle ayıya bir tutuldun mu, bir tarafını yırtsan yine olmaz.
1 hafta sonra
....
title : bitcoin vurgunu 2
description : battım.
Hocam bu talimat verme işi nasıl oluyor paribuda böyle bir şey var mı?
aralık 2020 de 200$ la girdim bu piyasaya amacım alıp uzun vade tutmaktı inceledim araştırdım polkadot (DOT) almaya karar verdim o zamanki fiyatı 5,14$ falan ancak aldığım coin 2 hafta içinde acayip artınca al-sat yapmaya başladım elimdeki sayıyı arttırdım 40$ seviyesine gelince sattım sonra swipe (SXP) 2,8$ alıp 5$da sattım yani aralık 2020 - mayıs 2021 arası kar ettikçe bankaya çektim sonra 19 mayısda büyük çöküş gelince bi 400$ zarar ettim ama totalde 3000$ üzeri kardayım şimdi piyasanın toparladığına inanıyorum güzel seviyeden aldığımı düşündüğüm coinler var büyük haraketler görmessem şubat 2022 ye kadar hodl edeceğim.
Yatırım tavsiyesi olmamak ile beraber
Veracity (VRA)
https://verasity.io/ coini incelemenizi öneriyorum Q4 de güzel gelişmeler var CMO Maryam Mahjoub 1 değil 2 büyük borsa listelemesi yolda olduğunu söyledi. Şuan fiyat 0.034$ herkes 1$ hedefi koyuyor fakat ben pek gerçekçi bulmuyorum benim beklendim 0.40-0.60$ civarı
Shirtum (SHI)
https://shirtum.com/ coinde Galatasarayın NFT partneri oldu bugün saat 19:05 de ve 8 ekimde NFT leri yayınlanacak ekip yeni takım anlaşmalarının yakın olduğunu söylüyor.
Kendi araştırmanızı yapıp değerlendirebilirsiniz.
Uzun vadede kaybetmek çok zor hocam
Ama insan olarak acayip bir aç gözlülük oluyor ve bazı arkadşalarım artık bunu kumarr gibi sürekli akılları burda devamlı oynuyor
Bu şekilde değil sakin kalarak yatırım yapılırsa bir memur maaşını 1 günde kazanabilirsiniz.
Yazdıklarınızı kontrol edeceğim
Fikir paylaşımı yaparız hocam.