Bu tartışma vasıfsız ve bilgisiz bir hale geldi.
Bu işin maliye boyutundan bahsetmedim sen bana maliye vergi hikayeleri anlatıyorsun.
Bu fenomenlerin %90'ı vergi cezası yedikten sonra yaptıkları işin ticaret olduğunu kabul etmeye başladılar.
Hepsi vergi kaçırıyordu maliye olaya el atana kadar.
Fenomen olmak adam olmak demek değildir.
İlgi çekmek için her türlü düzeysizliği yapıp takipçisi artınca kendini başarılı sanmak saygı duyulacak bir iş değildir.
Sen kendin ilkesiz hareketleri normal görebilirsin ama kendi adına konuş.
Herkes fenomen olmak için seviyesiz düzeysiz paylaşımlarla takipçi peşinde koşmuyor.
Koşamadıkları içind değil, senin gibi düşünmedikleri için.
Okan Bayülgen'e TV'de işleri bozulan kıskanç adam demek de tiyatro ve sinema konusunda yetersiz bilgiden kaynaklanır.
Adam Galatasaray Lisesi mezunu, Fransa'da Hukuk okumuş sonra Devlet Tiyatrolarının en genç tiyatro yönetmeni olmuş.
Adamın bir ton filmi var, bir çok tiyatro oyununda başrol oynamış veya yönetmenlik yapmış.
Okan Bayülgen'i işleri bozulan kıskanç televizyoncu showmen gözü ile görmek sinema ve tiyatro cehaleti olabilir.
Diğer yandan bir platrofmu kullanıp kullanmamayı sana soracak değiliz hocam.
Sosyal medya ne senin ne de milyon takipçisi olan vasıfsız fenomenlerin malı değil.
O platformlar insanlar bir biri ile iletişim kursun diye açılmış platformlar, birileri gizli, denetimsiz, kontrolsüz reklamlar yapsın, düzeysiz hareketler ile 1 milyon kişi tarafından takip edilsin diye değil.
Biz o platformları hayatımızdan çıkarmak yerine o platformlardaki vasıfsızları hayatımızdan çıkarmayı tercih ediyoruz.
Size de aynısını yapmanızı tavsiye ederiz.
Sana uzun uzun yazip vakit kaybetmeye gerek olmadıgini anladim. Benim gozumde, senin o sandıgin fenomenler gibisin. Cevap yazip mesgul etmezsen sevinirim. Zira hicbir konuda ders vermeye calismadigim zat bana nasil kullancagimi ogretme gibi curretkar cumleler kurdu. Ben sizi rahatsiz ediyorsa dedim.Kendi bilgi havuzunuzda basarilar.