Eğer dikim, dmarc spf kayıtlarınızı DNS sunucunuza doğru bir şekilde girdiyseniz onaylaması lazım, DNS bilgilerinizi girdikten 24 saat sonra tekrar deneyiniz, bazen dns oturması zaman alabilir.
72 Saat'i geçti hala dmarc kaydı yok hatası alıyorum.
Hocam merhaba,
DNS yönetiminiz web sitenizin panelindedir (hosting panelinde), alan adınızın panelinde sadece ns oluşturma ve ns yönlendirmeleri bulunur, tüm belirttiğim ayarları web sitesi hosting panelinizden (Örneğin Cpanel/Whm/Plesk/DirectAdmin vb.) yapmanız gerekiyor.
Ben bu bilgileri yazdığımda dnssec servisleri çok aktif değildi, eğer dnssec kullanıyorsanız (OVH vb. gibi bir firmadan alan adı alıp aktif ettiyseniz) dnssec içinde ayrıca ayar yapmak gerekiyor.
Bir kaç günüm yoğun geçecek ancak hafta sonuna kadar halledemezseniz bakarız birlikte yardımcı olurum bende.
Domain isimtescil firmasında kayıtlı. Gelişmiş DNS kısmından ekledim. Sil baştan sıfırdan yapayım bu işlem sadece hosting tarafında mı yapılması doğru olan uygulamadır ? Domain tescil edilen firmada sadece ns tanımlaması kalacak, geri kalan tüm ayarları cpanel üzerinden yapacağım doğru mu anladım hocam ?
Domain tarafında yaptığım tanımlamalar sonrasında maili kullanmaya başlayabildim, spamdan kurtulamadım. Eğer üstte bahsettiğim gibi yapılması gerekiyorsa bu gün sil baştan tekrar yapacağım.
Bu konu hakkında müsait olur da konuya cevap verme zamanınız olursa yönlendirir misiniz beni rica etsem ?
@wehwet;
@mrwoox;