Bir haber gördüm forumdada konusu açılmış. Okan bayülgen sosyal medyada reklam yayınlayan influen...'lar için para kazanmaya çalisan zavallilar gibi talihsiz bir açıklama yapmış ve r10 kullanıcılarıda adam haklı bravo gibi cümlelerle destek vermiş.
1- Ozaman tv ünlüleride medya maymunu. Kaç reklamda oynadı kaç program yaptı nekadar komik olmasada saygı duyuldu. Tv medyasında işler iyi gitmeyince tüm ünlüler sosyal medyaya (youtube) kanal açıp büyüme derdine girdi fakat burası medya şişirmesi olmadigi icin cogu tutunamadı. Saga sola sallamaya başladilar.
2- Sayın forum sakinleri. Sanki elinizde boyle bir kapı olsa hayır ben reklam yapmam prensibim değil diyeceksiniz. Hergün taktik konusu acan arkadas gelmis adam hakli diyor guluyorum.
3- Birde bizim sayemizde biz izledigimiz icin para kazaniyorlar diye bir algi var. Bu sadece sosyal medya fenomenleri icin gecirli degil. O izledigimiz tv dizilerindeki oyuncularda siz izlediginiz icin para kazaniyor ve misli misli fazlasini... Onlara nedense o sekilde bir algi yapilmiyor.
Kisaca herkesi rahat birakip islerini yapmasina engel olmayalim. Boyle kalitesiz aciklamalar yapan insanlarada prim yaptirmayin. En son radyoda sacma sapan program yapiyordu okan bey buda komik...
Orasını burasını acan fenomenler konu dısindadir.
2- Sayın forum sakinleri. Sanki elinizde boyle bir kapı olsa hayır ben reklam yapmam prensibim değil diyeceksiniz. Hergün taktik konusu acan arkadas gelmis adam hakli diyor guluyorum.
Evet yapmam kendi adına acıklama yapsan sevinirim herkesin bir karekteri bir duruşu var