Merhaba,
hayatta bir çok şey para odaklı değil mi? Okan Bayülgen' e eski programlarından beri hayranlık duyan birisiyim ama belli bir dönemi atlatınca daha iyi sorgulayabiliyorsun fikirlerini, her konuda haklı değil elbette. Bir çok sosyal medya fenomeni için doğru bir yargı olsa da, toplumu eğlendirmek, kafasını dağıtmasını sağlamakta bir meseledir ve gereklidir. Kendisi de eski şov adamlarından, mecra değişti sadece. Bir bakıma onun yaptığı işi farklı konseptlerde, farklı platformlarda, farklı kültürel kitleye hitap ederek yapıyor bir çok sosyal medya fenomeni. O da showmen, şimdikiler de showmen en nihayetinde. Sosyal medya hesapları bulunmayan, Youtube üzerinde bir kaç kanal harici takip etmeyen birisi olarak bu yargıya katılmıyorum. Sosyal medya platformları algoritmaları gereği hareket ediyor, sen neleri takip ediyor, ne tür içeriklerden hoşlanıyor isen benzer şeyleri karşına çıkarıyor. Ben karşıma çıkan içeriklerden ve üreticilerinden gayet memnunum. İlk önce kendisini sorgulamalı insan bunlar neden benim karşıma çıkıyor diye, sonrasında belki kendi sosyal medya içeriklerini istediği ölçüde değiştirebilir.