deli_efo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sol coine 550 TL attım günlük 510 oluyor sonra 580 o aralarda gidiyor geliyor takip yapsaydım bir 550 TL daha kazanırdım herhalde
Hocam aslında kazandıran da bu
Talimat verip 520 den alın
Talimat verin 575 den satın
sürekli böyle tüm coinler belli aralıklarda gidip geliyor ( olağanüstü bir durum olmaz ise)
bu şekilde zaten kazanılıyor
100k para koysanız atıyorum bunu o kadar param yok
arada 50 kuruş kazansanız 5k para yapar

Seodeveloper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Coinlere karşıyım daha gerçekçi yatırımlar en mantıklısı ülkede 1 günde milyoner olma hayali var zar atmaktan başka birşey değil coin işi çoğu kişi gözümüzle gördük battı.
Hocam tek günde zengin olmak gibi bir fikrim yok
bazen coinden ev ve faturamı ödüyorum bu bile yeterli
kolay para kazanmak için özgün birşey yapmak lazım yada birşey de çok uzman olmak benimki günlük 500-1000 TL gelmesi yeterli
wm_xfreex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu anda piyasada boğa sezonu gücünü gösteriyor. Gerçek ayı sezonu gelsin, bu cümlelerinizi tekrar konuşuruz
Hocam düşmekte var kalkmakta haklısınız olağan üstü durumlar olursa tabi ki kaybeder insan
silverboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 haftada tutturduğunuz hedefin yere çalışması sadece bir haber yada bir tweete bakar.
Dikkatli olmakta fayda var.
Hocam bunlar da var doğru diyorsunuz dikkatli olmaya çalışıyorum bağımlı değilim sadece doğru zamanları kovalıyorum
wm_xfreex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinde sağlam nakit varsa olur. Yoksa elindeki coinlerle ayıya bir tutuldun mu, bir tarafını yırtsan yine olmaz.
haklısınız.
beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 hafta sonra
....

title : bitcoin vurgunu 2
description : battım.
sizde haklısınız
uckan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayenizde bu piyasanın nasıl döndüğünü anlayabiliyoruz.
Kazandırmadan kaybettirmez çünkü 1000 lirana değil 100000 lirana göz dikmiş durumdalar
hocam birileri kaybedine birileri kazanıyor hayatın döngüsü
benimde kaybettiğim oluyor