Değerli arkadaşlar,
Ben domaini "Domain Priced Right" firmasına taşıdım. Eğer Whois bilgileriniz güncelse ve sorgulama yapıldığında çıkıyorsa siz de mail atarak domainin taşınmasını sağlayabilirsiniz. Peki ne mi yaptım ?
- Öncelikle "https://www.domainspricedright.com/products/domain-registration" sayfasından " New Customer -Create My Account" aynı mail ve bilgilerle bir hesap açın.
- Burada hesap açtıktan sonra sakın ola kullanıcı adı ve şifrenizi unutmayın.
- Daha sonra support@wildwestdomains.com mail adresine aşağıda benim yazdığım gibi bir mail yazın.
Hello there.
My name is ...................... I am a victim of Teknoclouds.com.tr. Although I repeatedly requested a transfer code for my........... domain, this code was not sent. I request that my ............ domain name registered in my name be moved to Domainspricedright.com free of charge.
Please help me move my domain to DomainspricedRight.com. My domain information and DomainspricedRight.com membership information are given below. My photo identity document is also attached to the e-mail.Waiting for your return. Sincerely thank you.
My domains whois information:
Name Surname: ................
e-mail: .................
Tel: 0.............
Domainspricedright.com Account Information:
E-Mail: ( Domainspricedright kayıt olduğunuz mail adresinizi yazın )
Username: "Domainspricedright kullanıcı adınızı yazın"
Customer no: ( Domainspricedright müşteri numaranızı yazın )
Valid PIN: ( Domainspricedright pin kodunuzu yazın) Benim transfer 2 günde tamamlandı. Umarım size de yararlı olur. Herkese iyi çalışmalar.
Benim Mailler her seferinde geri dönüyor.