webasistan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kripto para sahibi olmak eğer sadece hemen hızlıca para kazanayım düşüncesindeyseniz size yalnızca stres ve yorgunluk verir. Fakat bir topluluk sahibi olmak birlikte bir amaç için yola çıkıp launchpad, nft platformu, gaming-nft veya swap platformuyla birlikte kurarak hareket etmek kısa veya uzun vadede ciddi getirilerde elde ettiriyor. Tokenin büyük kısmını elinizde tutuyor olmanız ve swap vb. Platformlardan yapılan transferlerden ve alım-satımlardan komisyon almanız size büyük kazançlar getiriyor.

Şunu da tüm samimiyetimle söylüyorum; bende başlarda bu işlerin gelir getireceğine inanmayarak uzun süre mutfağında kaldım ve kurduklarıma bakıp benden kat be kat fazla kazandıklarını görünce bende niye kurmuyorum diyerek kendime de geçenlerde kurma kararı aldım 😅 biraz yoğunluğum var talepleri tamamlayayım kendim içinde ilgilenip kurulum yapacağım.
Büyük ihtimalle biri de benim müşterilerimden 🙂 reklam ve sosyal medya tasarımlarını yapmıştım geçen 6.5 milyon dolar hacme ulaşmıştı. Promote ve Marketing çok önemli onları tutturabilirsek her proje ile güzel kazançlar elde edilebilir.