Hocam her mesajıma aynı şeyi atmaktan bıkmadın mı 😂(Ben Artvin bilmem hangi ilçesinin kaymakamlık atamalarını yapmıyorum)
Olayın oluşunu öğrendim öğretmenler de suçlu kaymakam da . Korona varken elini sıkmadı diye kaymakama atarlanmışlar sendikacı öğretmenlerimiz. Aynı sınıfta iki öğretmen çalıştığını bilmeyen kaymakam elini uzatan sonradan gelen öğretmeni dışarı yolluyor. İçerdeki itiraz ediyor falan filan karışık işler. Adam istese öğretmenler hakkında işlem uygulatırdı. Ama yapmamış çekip gitmiş okuldan. İçerdeki öğretmen sendika temsilcisine ulaşarak olayı tek taraflı anlatıyor.
Mesajımda da yazmışım ki haddini aşana haddini bildirin diye. Hâlâ sözümün arkasındayım öğretmenlere de kaymakama da had bildirilmeli!
Öğretmene "Sen kimsin? Çık dışarı" diyecek. Ki sonradan yanında bulunan kişi de "Sınıfın öğretmeni o" demesine rağmen, "Sen kimsin? Sana ne oluyor" diye terslenmesine rağmen öğretmen mi hatalı?
Yahu siz karşı olmak için daha ne kadar saçmalayacaksınız? Hala öğretmen de hatalı diyor. Bakın hele!