Merhaba arkadaşlar,
Dün saat 13.00 saatlerinde yolda ilerlerken yol çalışması olduğunu gördüm ve yol tek şeride indirilmişti. Ben de kendi yolumda ilerlerken maximum 25-30 ile giderken soldan bir elektrikli motosikletli otobüsü sollayım derken bana sol ön taraftan vurdu. Motorda 2 kişilerdi. Bir kadın, bir erkek. Kadında hiçbirşey yoktu, yine ambulansa binip götürdüler, sol bacakta ezilme diye rapor alıp geldi ifade verdi. Beni de kazandan sonra alkol testi yapıp ifademi almak için karokala götürdüler. Ben şikayetçi olmadım, kadın da olmadı. Yalnız diğer adam daha ağır darbe aldı. Yalnız onun da raporunda sol bacakta ezilme yazıyordu. Beni bi raporun çıkması için 8-10 saat karakolda tuttular daha sonra ifademi alıp serbest bıraktılar. Bugün trafik raporu çıktı. Ben haklı bulunmuşum, motorlu kusurlu bulunmuş. Merak ettiğim ilk soru adam şikayetçi olursa ne oluyor? Olmayacam diyor ama ya olursa veya daha sonra ifadesini değiştirip olursa süreç nasıl ilerliyor. Tazminat davası açma gibi bir hakkı var mı? Adam hala hastanaede yoğun bakımda. Adam Allah korusun ölse ne oluyor? Akrabalarından biri beni arayıp motoru yaptır diyor, benim araç kiralıktı. Aracımda bi 4 binlik hasar var. Rent a car karşıya dava açalım her türlü alırız diyor. Ama sulh yoluyla konu bir an önce kapansın istiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Tecrübeli arkadaşlardan yorumlar bekliyorum. Herkese şimdiden teşekkür ederim.
Kaza anı;
https://youtu.be/wt2qlo0vBa0