Zartnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gün oldu henüz takip eden kişi sayısı 2 bilginize.
Hocam panele yansıması 24 saati bulabiliyor ancak 2 artıştan daha fazla olması gerek aslında. Çünkü 3 farklı hesaptan ben tek başıma takibe alıyorum. Şuan kontrol ettiğimde de zaten 3 hesabın takibi de spama düşmeksizin aktif olarak takipte. Yani kimse takip etmese de 3 artış olması gerekiyor. Ancak illegal şekilde çok fazla aynı bilgisyardan açılmış gmaillerle takibe aldıysanız onlar nedeniyle düşüş yaşıyor olabilirsiniz bundan önceki takiplerinizde.

Ademerdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben takip ettim.
@InternettinHoca;
@magic100;
@Wbmasters; da takip ettiğini beyan etti. Takip etmeden bunu beyan etmezler sanırım.
Siz toplam takip sayısındaki değişikliğe bakarak mı bu çıkarımda bulundunuz? 2 gün içinde, sizi daha önce takip edip şimdi takipten çıkaran birileri olduğunda bunu anlayabileceğiniz bir yer var mı?
Aynen hocam.

Zartnet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam görebileceğiniz bir mecra yok ancak şöyle bir durum var; 2 ay boyunca 27 olan takipçi sayısı dün 28'e bugün 29 a çıkıyorsa tahmin edilebilir bir senaryo olarak, birilerinin beyan ettiği durumda bir sıkıntı var olduğu anlaşılıyor.
Tüm herkes güncel olarak takibe almıyor. O nedenle zaman zaman bunları tespit ederek listeden çıkarıyoruz. Her ne kadar 60 kişiyi bu gerekçelerle listeden çıkarsak da güncel listede de bu şekilde kişiler tespit ettim. Ancak onları ikinci kez yakaladığımda listeden çıkararacağım. Bu da demek oluyor ki listenin bir kısmı sizi takibe almayabilir.

Bu tür listeden çıkardığım arkadaşları tüm arkadaşlarımız isterlerse takip listesinden de çıkarabilirler.