ekn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, uzun yıllardır Kebirhost'la çalışıyorum, hem fiyat hem de Melih'in ilgi alakasından yana en ufak bir sorun yaşamadım. Her sorunuma da koştular sağolsunlar. Bütün domainlerim de Turhost'ta kayıtlı. Ayrıca turhost'ta 6-7 tane de ayrı hosting paketlerim var.

Artık hepsini tek bir çatı altında toplamak istiyorum ve bunun için Reseller Hosting almayı düşünüyorum. Forumdan bir arkadaş I/O gibi bilgilerden bahsetti, WP kurulu sitemizde e-ticaret yapacağız ancak aşırı yavaştı ve bu yüzden sunucu değiştirmemiz gerektiğini iletti.

Şimdi;
45 domain ( turhost )
7 farklı hosting paketi ( turhost )
32 hosting ihtiyacı karşılayan reseller hesabı ( kebirhost )
toplamda elimdeki domain ve hostingler bunlar.

Aslında kebirhost'u bırakmak istemiyorum ama en yüksek bayi hesabında 50 GB SSD Disk Alanı 500 GB trafik var. Bu da bana yetmeyecek diye düşünüyorum. Daha önce VPS satın almadım ama şöyle de bir hizmet var. VPS'den hiç anlamam, 10-12 sene önce bi almıştım bugün aklımda gram bir şey yok. VPS'e bütün siteleri kurabilir miyim? Bayi hesabından ne farkı var bilmiyorum. Bakımı, kontrolü var mıdır hiç bilmiyorum ve zamanım da yok.

Domainlerimi ve hostinglerimi tek çatıda toplayabileceğim önerileri olan varsa söylesin isterim. Kendi firmanızda kampanyanız varsa bilmek isterim. Ayrı bir kampanya yapmayı düşünen olursa değerlendiririm.

Yalnız yeni kurulan bir firmayla çalışmayı düşünmüyorum. Piyasada bilinirliği olan şirketlerle çalışmayı düşünüyorum. Bazı kurumsal müşterilerim var, onlarla sorun yaşansın istemiyorum.
Merhabalar, arayışınız devam ediyorsa yardımcı olabiliriz.
www.kapteyan.com.tr