ertan2002 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cevaplar icin tesekkürler arkadaslar

@serLife; hocam o asamalari gectik artik ayrica ikametim türkiye'de degil ve bu borclar kesinlesmis borc. borcu ilk ögrendigimde SSG'ya gidip yurtdisinda yasadigimi söylemistmi o yüzden bir kismini sildirdiler ama türkiye'de yasadigim zamanlari silmediler. Simdi sileceklerini hic sanmiyorum

@AldagBilisim; Ben türkiye'ye gelince genelde özele gidiyorum ama bazen devlete de gidiyorum sonucta asagi yukari ayni paralari veriyorum. Bu borcu ödememin faydasi yok simdilik. Ama bir gün türkiye'ye dönecegim, o zaman 850 lira borc karsima 10 bin lira olarak cikmasin da.

@rocksteady; valla hocam öyle bir devirde dünyaya geldik ki, nasil bir günah isledik bilmiyorum. Calismayan adamdan sen ne diye para istersin, yok ailede calisan varmis. Ee onun üzerinden sigortalanayim (eskisi gibi), o zaman da o ayri kisi demislerdi..

@U_uR; ben de af bekledim ama en fazla ekledikleri faizleri silmisler. Belki bu son secimde silerler ama cok umudum yok. Milleti önce borclandiriyorlar, sonra sildik diye sevindiriyorlar.. ama yer miyim?
Yukarıda da dediğim gibi borç 2012 den kalma görünüyor silinecek olsa şimdiye bir çok kez silinmişti ama silinmemiş tahminimce 10 yıl sonra da silinmeyecek