cevaplar icin tesekkürler arkadaslar

@serLife; hocam o asamalari gectik artik ayrica ikametim türkiye'de degil ve bu borclar kesinlesmis borc. borcu ilk ögrendigimde SSG'ya gidip yurtdisinda yasadigimi söylemistmi o yüzden bir kismini sildirdiler ama türkiye'de yasadigim zamanlari silmediler. Simdi sileceklerini hic sanmiyorum

@AldagBilisim; Ben türkiye'ye gelince genelde özele gidiyorum ama bazen devlete de gidiyorum sonucta asagi yukari ayni paralari veriyorum. Bu borcu ödememin faydasi yok simdilik. Ama bir gün türkiye'ye dönecegim, o zaman 850 lira borc karsima 10 bin lira olarak cikmasin da.

@rocksteady; valla hocam öyle bir devirde dünyaya geldik ki, nasil bir günah isledik bilmiyorum. Calismayan adamdan sen ne diye para istersin, yok ailede calisan varmis. Ee onun üzerinden sigortalanayim (eskisi gibi), o zaman da o ayri kisi demislerdi..

@U_uR; ben de af bekledim ama en fazla ekledikleri faizleri silmisler. Belki bu son secimde silerler ama cok umudum yok. Milleti önce borclandiriyorlar, sonra sildik diye sevindiriyorlar.. ama yer miyim?