Merhabalar, herkese iyi forumlar diliyorum.
Elimde
Hoskia teması kurulu lisanslı tema var. Yapabildiğim kadarıyla tüm ayarlarını yaptım. Ana menüleri vs. oluşturdum. Halledilmesi gereken beni aşan bir kaç işler var onlar yapılacak. Yapılacak işleri aşağıya listeliyorum. İşler eğer elinizden geliyorsa DM den teklifte ve teslim sürenizi belirtiniz. Disiplinli ve istikrarlı çalışmayacak arkadaşlar hiç girişmesin.
Yapılacak işler;
1- İlgili sitenin açtığım ana menüleri ve alt menüleri temanın kendi eklentilerinden yararlanılaraktan güzel estetik sayfa oluşturulacak. Sayfa içerik metinlerini ben çalışacağımız arkadaşa iletecem sadece vereceğim metinleri eklentileri kullanarak güzel bir estetik görünüme sahip sayfa haline getirecek. Normal verdiğim metinleri direk sayfaya yazıp bırakmayacak. Çalışacağım kişi nereye ne görsel, logo vs. lazımsa ölçülerini ve resim formatını söyleyecek bende görsel hazırlatıp kendisine ileteceğim yüklemesi için. Siteyi olabildiğince estetik hale getireceğiz.
2- Woocommerce ayarları yapılacak. Alışveriş yapılan bölüm düzenlenecek sepet, mağaza, ürünler, ürün kategorileri vs. ürünlerin tamamı digital ürünler olacak. Otomatik e fatura, otomatik ödeme bu gibi gereken ne kadar işlem varsa tüm işlemler ayarlanacak. Müşteri ürünü aldığında hesaba otomatik olarak ödeme yansıdığında ürün otomatik kendi hesabına yansıyacak tam otomatik ayarlanacak herşey. Müşteri destek almak için Destek bildirimi alanı oluşturulacak.
3- Temanın elimden geldiğince türkçeleştirmesini yaptım gerek eklentilerle gerek manuel olarak fakat yabancı linkler mevcut hala gözden kaçan o gibi yabancı kelimelerin olduğu yerler düzelecek bu her yerde olabilir ben karşıma çıkanları düzelttim fakat yinede kontrol etmekte fayda var.
4- csgo sunucu satışı yapacağım için sunucularımın listesinin olduğu bir sunucu listesi sayfası oluşturacağız. Demek istediğim olaya örnek olarak bir site var bunun için DM den ulaşabilirsiniz örnek siteyi atacağım. (Eğer bu madde elinizden gelmiyorsa ilgi alanınızı aşıyorsa sorun değil)
Site:
https://www.oyuntiryakisi.com
Mevcut temayı görmek için
TIKLAYABİLİRSİNİZ.
Tema WHMCS, Wordpress, PHP, CSS, JS uyumlu aynı zamanda
Woocommerce eklenti desteğide mevcut. İlgili kişiler yazsın lütfen. NOT: 2 gün önce R10'dan Adana'dan biriyle bu işi görüşmek için Mersinden kalkttım gittim 1 saat yol ilk buluşma saatinin üzerinden 2 kere buluşma zamanı erteledi. En son akşam 6 da gelecem dedi. 8'e kadar beni ağaç etti buradan ona selam olsun. Dua et hakkında şikayet formu açmadım. Sırf uğraşmak istemediğimden Allaha havale ediyorum seni yaşadığım yerden kalkıp ayağına gelmeme rağmen 6 saat beni oyaladığın için. O yüzden işine saygı gösteren disiplinli arkadaşlarla çalışmak ilk tercihlerim arasında geliyor. Bu konularda çok titizimdir. Yazacak olan arkadaşım bunları bilerek ulaşsın bana. Bu arada uçuk fiyatlar teklif etmeyin arkadaşlar ilk kez düzenleme yaptırmıyorum piyasayı aşağı yukarı biliyorum.