asanprogrammer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boşa yaşıyoruz boşa vallahi de billahi de boşu boşuna robot gibi yaşayıp gidiyoruz , hayatı yaşayamıyoruz eğlenemiyoruz.Her şey çok pahalı , ailevi sıkıntılar,kız arkadaş sıkınıtısı ulan bari diyorum para yapayım piyasa çok durgun.Allaha şükür yine de kazancımız yerinde ama her şey çok pahalı,para çok değersiz.Bi bakıyorum sağıma ne hayatlar var diyorum , bi soluma bakıyorum benden çok daha kötüsü var . Bu dünya hiç adil değil.Halimize şükür ede ede yerimizde sayar olduk.Her bir yandan sıkıntı stres hayat.Ölsem gözüm arkada kalmaz gam yemem.Ben 18 yaşındayım 6 yıldır kendi kendime bakıyorum.Belki ilerde yaşanacak güzel günler var ama görebilir miyim emin değilim . Son günlerde kalbim iyice sıkışıyor . Çok ağrıyor nefesim daralıyor , ölecekmişim gibi hissediyorum.İnsan doğası gereği yarın ne olacağını merak ediyor ama bugününden yaşamaktan zevk almıyor.Buraya yazmamın sebebi ise anlatacak kimse yok.Hep içime atardım.Belki buraya yazınca rahatlarım diye düşündüm.Kafanızı şişirdim boş yere . Allah herkese sağlık versin gerisi gelmese de olur.
Bu şarkı ise bu aralar ve bu gece en çok dinlediğim şarkı.
Geceniz iyi olsun.

https://www.youtube.com/watch?v=FIxvQj3VfeE
Ah be kardeşim keşke senin yaşına dönebilsem. hiç düşünme avrupada bir dil okuluna yazıl. ya da amerikaya seyahat için gidiyorum diye orada kal hiç gelme. emin ol ne maddi yönden ne de kız arkadaş yönünden sıkıntı yaşamayacaksn. hayat buymuş diyeceksin. bence şuan tek düşüneceğin şey yurtdışına gitmek olsun. tabiki ailevi yönden sıkıntıların yoksa.