Ne diyeyimki. Senin yaşında bende çalışıyordum ama zevkine çalışıyordum. 10 TL ye sigara, kola, cips, çekirdek alabiliyordum.
Tek derdim arkadaşlarla akşamki basket maçıydı. 10 yılda ne değişti acabada bu haldeyiz.
valla önceden tek derdimiz akşam buluşup çekirdek çitleyip sohbet muhabbet etmek olurdu. herkes elinde ne varsa ortaya koyardı. paramız olmasa da mutluyduk. şimdi o da kalmadı. eski dostluklar bile bitti.
Hocam çok doluyum , şurada biraz daha konuşsam ağlarım şu an bile gözüm doldu .Ben bu hayatı neden yaşayamıyorum ya .Aile desen yok ,sevgi desen yok .Bir dostum vardı 10 yıllık o da gitti .Yalnız başımayım ya kimse yok.Ulan diyorum dışrı çıkayım.Hergün hergün tek çıkmak insana koyuyor ya .Ben bu hayati istemedim.Umudum vardı eskiden belki düzelir diye.Hiçbir şey düzelmez bu saatten sonra .Ölsem vallahi gam yemem . İtirazım var bu zalim kadere.
aynı benim gibisin dostum. her gece tek dolaşırım ama insanı sıkıyor. cafeye gitsen tek başına onlar da sıkıyor. sinemaya zaten tek gitmek dahi istemiyorsun. herkes bir bahane bulup gitti. 15 yıllık 2 arkadaşım vardı sadece. evleneceğim insanda gitti. yani paraya vs. hiç bir zaman önem vermedim. her zaman iyi niyetli olumlu yaklaşırım. ama hep bu yüzden kaybettik. ha arkadaşım yok mu illa var işten vs. ama yakından yok ve onlar gibi samimi olamazsın.